Glow Oil

59,00

C-vitamiinia sisältävä kuivaöljy

  • Kosteuttaa kuivaa ihoa ja auttaa palauttamaan ihon elastisuuden

  • Kirkastaa ihoa tehden siitä kuulakkaan

  • Yhdistelmä luonnonöljyjä, jotka hoitavat, ravitsevat ja kosteuttavat ihoa.

  • Omega 3 ja Omega 6 öljyt korjaavat ja auttavat ihoa suojautumaan ympäristön aiheuttamilta vaurioilta.

  • Vähentää ikääntymisen näkyviä merkkejä.

Silkkisen pehmeä kuivaöljy kasvoille.

Koko: 30 ml

Osasto:

Medik8: Award-winning Skincare Cosmeceuticals

Medik8 Compatibe SkincareUltrakevyt ja hyvin imeytyvä kasvoöljy sisältää tehokasta C-vitamiinia, joka kosteuttaa ja hoitaa ihoa. Kasvoöljy sisältää myös 12 eri eteeristä öljyä, jotka tekevät ihosta välittömästi nuorekkaan ja hehkuvan näköisen. Tämä yhdistelmä öljyjä soveltuu kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille ihoille. Sen hienovarainen kukkaistuoksu hemmottelee käyttäjäänsä.

Tämä 99%*  luonnollinen kuivaöljy sisältää yhdistelmän C-vitamiinia, Omega-3 ja Omega-6 -öljyjä, jotka auttavat ihoa suojautumaan ympäristön aiheuttamilta vaurioilta ja vähentävät näkyviä merkkejä ihon ikääntymisestä.

*pyöristetty luku, todellinen prosentti on 98.5%

Lue lisää Medik8:n stabiilista C-vitamiinista Tiede-osiossa.

Ihon ikä:

20  30  40s  Skin Age  60+

Medik8 skincare directionsKäyttö

Puhdistuksen jälkeen aamulla ja/tai illalla, levitä pieni määrä öljyä kasvoille, kaulalle ja decolteelle ja levitä tasaisesti. Glow Oil- kuivaöljy soveltuu käytettäväksi sellaisenaan, tai yhdessä seerumien ja kosteusvoiteiden kanssa. Glow Oil ei sisällä aurinkosuojaa, joten on tärkeää lisätä aurinkosuoja ehkäisemään auringon aiheuttamia vaurioita.


  • AAMUIN &/tai ILLOIN – 6 tippaa.


key-medik8-ingredients

Vaikuttavat aineet:

C-Vitamiini – rasvaliukoinen vitamiini on erinomainen antioksidantti, joka neutralisoi vapaiden happiradikaalien aiheuttamia vaurioita ja vähentää silminnähden ihon ikääntymisen merkkejä.

Hampunsiemenöljy ja Tähtianis-Omega-öljy – Runsaasti Omega-öljyjä sisältävät luonnonöljyt palauttavat iholle sen luonnollisen kyvyn sitoa kosteutta. Öljyt ovat antioksidanttisia ja hyviä vitamiinien lähteitä, jotka häivyttävät vapaiden happiradikaalien aiheuttamia vaurioita ihossa.

Ruusu- ja Kanelinlehtiöljy – Aromaattiset öljyt virkistävät ja ravitsevat ihoa nopeuttaen solujen uudistumista. Käytetään yleensä aromiterapiassa.

Pelargoniaöljy – Erinomainen, ihohuokosia supistava ja ihoa kiinteyttävä, antibakteerinen ihoöljy. Edistää ihon mikroverenkiertoa, sekä ihon hyvinvointia monipuolisesti.

Etsitkö vielä tehokkaampaa C-vitamiiniseerumia? Kokeile…


Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.