Advanced Night Eye

52,00

A-Vitamiinia sisältävä silmänympärysvoide

  • Suunniteltu näkyvien ikääntymisen merkkien ehkäisemiseen

  • Kosteuttaa tehokkaasti herkkää silmänympärysihoa

  • Suojaa ihon herkkää hydrolipidikalvoa silmänympärysiholla

  • Poistaa väsymyksen merkkejä ja kirkastaa ihoa

Koko: 15 ml

Vitamiinirikas yövoide silmänympärysiholle

Medik8: Award-winning Skincare Cosmeceuticals

Advanced Night Eye on täyteläinen silmänympärysvoide, joka on suunniteltu yökäyttöön. Voide sisältää tehokkaita peptiditejä, jotka napakoittavat ihoa. Häivyttää silmänympärysihon hienoja juonteita ja ryppyjä, sekä kosteuttaa tehokkaasti suojaten herkkää silmänympärysihoa.

Ihon ikä:

Ihon ikä 20 v.  30  40s  Skin Age  60+

Käyttö

Puhdistuksen jälkeen varmista, että silmänympärysiho on täysin puhdas meikistä. Levitä sitten pieni määrä voidetta, noin riisin jyvän verran molempien silmien ympärysiholle ja kulmaluulle välttäen silmäluomia. Soveltuu jokailtaiseen käyttöön puhdistuksen ja Medik8 -seerumien jälkeen.

key-medik8-ingredients

Vaikuttavat ainesosat

Midnight Recovery Complex sisältää antioksidanttisuojan, tehden ihosta nuorekkaamman ja sileämmän näköisen.
Matrixyl 3000® on Palmitoyl tetrapeptide-7 ja Palmitoyl oligopeptiden yhdiste ja erinomainen kiinteyttämään ja täyteläistämään ihoa. Vahvistaa soluväliainetta, iho napakoituu ja rypyt & juonteet madaltuvat.
Kofeiini vähentää tehokkaasti tummuutta ja turvotusta. Supistaa kapillaarisuonia, vähentäen tummuutta ja vahvistaen sekä napakoittaen silmänympärysaluetta.
Hesperidin (P-vitamiini) stimuloi luonnollista verenkiertoa ja vaalentaa tehokkaasti tummuutta ja vähentää turvotusta. Estää hyperpigmentaatiota ehkäisemällä melaniinin kasautumista.
Hyaluronihappo sitoo itseensä yli 1000 kertaa oman painonsa verran vettä. Suojaa luonnollista kosteustasapainoa ja vahvistaa ihon rakennetta tehden siitä pehmeän ja kuulakkaan.
N-asetyyliglukosamiini (NAG) yksi hyaluronihapon perusosa joka tukee uuden kimmoisan sidekudoksen muodostumista, nuorentaen ihoa. Vähentää hyperpigmentaatiota, hillitsemällä melaniinin tuotantoa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.