Retinol 10TR Seerumi

66,00

A-vitamiinia sisältävä yöseerumi (1.0% Retinol)

  • Häivyttää ryppyjä ja juonteita

  • Pehmittää ja kiinteyttää ihoa

  • Korjaa valovanhenemisen merkkejä iholla

  • Kirkastaa ja parantaa ihon pinnan väriä

  • Vähentää tukkeumia ja parantaa ihoa

Tehokkain Time-Release teknologian A-vitamiinibalmi

Koko: 15 ml

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Medik8: Award-winning Skincare Cosmeceuticals

Tehokkain A-vitamiiniseerumimme on nopeasti imeytyvä ja sopii käytettäväksi koko kasvoilla. Auttaa ihoa uudistumaan silloin, kun se on optimaalisinta, eli yöllä. Se stimuloi kollageenin tuotantoa, ja parantaa ihon pieniä juonteita, ryppyjä ja tummia läiskiä silminnähden.

Tuote vähentää myös hyperpigmentaatiota, silottaa karheaa ihoa ja saa ihon näyttämään nuorekkaammalta, jättäen ihon kosteutetun ja pehmeän tuntuiseksi.

1.0% Retinolin käyttö tulee aloittaa Retinol 3 TR seerumista  (sis. 0,3% Retinolia) ja siirtyä sitten käyttämään Retinol 6 TR seerumia (sis. 0.6% Retinolia).

Retinol 10TR sopii jokaiselle, joka haluaa vähentää ikääntymisen näkyviä merkkejä. Suosittelemme tuotetta henkilöille, jotka ovat käyttäneet aiemmin retinolivalmisteita ja tarvitsevat tehokkaampaa tuotetta.

Ihon ikä:

40s  Skin Age  60+

Käyttö:

Iltasin puhdistuksen jälkeen levitä 4 tippaa suoraan kasvoille, tai vaihtoehtoisesti

directions-pipette

puhdistetulla sormella, ja levitä tuote tasaisesti kasvoille. Kaulalle ja dekolteelle annostele 4 tippaa lisää. Anna imeytyä ennen Medik8-kosteusvoiteen käyttöä.

Parhaimman tuloksen saamiseksi suosittelemme käyttämään Medik8 C-vitamiiniseerumia aamuisin ja Medik8 A-vitamiiniseerumia iltaisin. Nämä kaksi vitamiinia toimivat tehokkaasti yhdessä ja nopeuttavat hoitotuloksia.

Huom:
Retinolin käyttö tulee aloittaa portaittain:
– Joka kolmas päivä kahden viikon ajan.
– Joka toinen päivä viikoilla 3-4.
– Joka päivä viikosta viisi alkaen.

Jos sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta retinolituotteista, suosittelemme aloittamaan retinolin käytön Medik8 Retinol 3TR seerumista, ja siirtymään sitten Medik8 Retinol 6TR seerumiin.

Konsultoi Medik8 ammattilaista ennen tuotteen käyttöä jos olet raskaana, imetät, käyt läpi Peeling-hoitosarjaa tai käytät lääkevalmisteita aknen hoitoon.

key-medik8-ingredients

Vaikuttavat ainesosat

Puhdas All-trans Retinol (1.0%) – ylläpitää luonnollista kollageenisynteesiä ja parantaa ihon rakennetta.

E-vitamiini – antioksidantti, joka auttaa ihoa suojautumaan vapailta happiradikaaleilta ja stabiloi A-vitamiinia (retinoli).

Saflori-öljy – antioksidantti, joka tunnetaan sen kosteuttavista ja uudistavista ominaisuuksistaan. Auttaa seerumia imeytymään ihoon.

Complete your Medik8 skincare regime with...