SkinRölla

Medik8 Skin Needling Action

Medik8:n SkinRölla on käytännöllinen ja monikäyttöinen työväline käytettäväksi moniin eri hoitokohtiin, kuten ryppyihin ja juonteisiin, arpiin, akne-arpiin, hyperpigmentaatioon, selluliittiin ja raskausarpiin. Se koostuu sylinterimäisesta rullasta, johon on kiinnitetty titaaniset mikroneulat jotka rei’ittävät ihon pintakerroksen, aiheuttamatta veren vuotoa tai haavaumia.

Mikrokanavat edesauttavat Medik8:n seerumien ja voiteiden imeytymistä huomattavasti ihon syvempiin kerroksiin. Lisäksi ihon korjaustoiminnot käynnistyvät, mikä entisestään edesauttaa saavuttamaan optimaaliset hoitotulokset.

MITEN SE TOIMII: Kun rullaat tai neulaat ihoa, lukuisat pienet mikroneulat lävistävät ihon pintakerroksen tehden mikroskooppisia kanavia ihon pintaan. Avaamalla ihon tällä tavoin, lisätään aineiden imeytymistä ja tehoa.

NEULAUKSEN HYÖDYT: Edistää huomattavasti Medik8:n voiteiden ja seerumien imeytymistä. Silottaa ryppyjä ja juonteita Tasoittaa arpia ja akne-arpia Häivyttää selluliittia ja raskausarpia Soveltuu kaikille ihotyypeille Vähän tai ei ollenkaan palautumisaikaa Ei altista ihoa UV-säteilylle Ei juurikaan kipua.

.

Neulaushoidon ennen ja jälkeen kuvat