Yritys

http://www.medik8.fi sivustoa ylläpitää Medik8-tuotteiden maahantuoja Me-Treatments Oy,
puh. 040 754 2286
Osoite: Huopalahdentie 35
, 00350 Helsinki

 

Millaista tietoa keräämme ja mihin käytämme sitä

Evästeet

Jos jätät kommentin sivustollemme, voit liittyä tallentamaan nimesi, sähköpostiosoitteesi ja verkkosivustosi evästeissä. Näin ollen sinun ei tarvitse täyttää tietojasi uudelleen, kun jätät toisen kommentin. Nämä evästeet kestävät järjestelmässämme yhden vuoden.

Jos sinulla on tili ja kirjaudut sisään tähän sivustoon, asetamme tilapäisen evästeen määrittääksesi, selaimesi hyväksyy evästeet. Tämä eväste ei sisällä henkilökohtaisia ​​tietoja, ja se hylätään, kun suljet selaimen.

Kun kirjaudut sisään, asetamme myös useita evästeitä tallentaaksesi kirjautumistietosi ja näytön valinnat. Sisäänkirjautuneilla evästeet kestävät kaksi päivää, ja ruudun vaihtoehtojen evästeet kestävät vuoden. Jos valitset ”Muista minut”, kirjautumistunnuksesi kestää kaksi viikkoa. Jos kirjaudut ulos tilistäsi, kirjautumisen evästeet poistetaan.

Jos muokkaat tai julkaiset esim. tilaustasi, selaimeesi tallennetaan uusi eväste. Tämä eväste ei sisällä henkilötietoja eikä yksinkertaisesti ilmoita juuri muokattua artikkelia. Se päättyy 1 päivän kuluttua.

 

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.
Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

 

Jälleenmyyjien tiedot sivuillamme jälleenmyyjä-listauksessa

Listaamme jälleenmyyjiemme hoitoloiden yhteystietoja sivustollamme sekä linkitämme heidän yrityksensä www-sivut sivustollemme jälleenmyyjien näkyvyyden parantamiseksi. Mikäli olet maahantuomiemme hoitomenetelmien, tuotteiden tai hoitolaitteiden jälleenmyyjä, hoitolasi/yrityksesi on listattu tälle sivustolle, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut.
Voit myös pyytää yrityksesi/henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

Spascribe-sovelluksen käytöstä hoitoloissa/linkityksistä www-sivujen kautta verkkokauppaan keräämme tietoa, kuinka sovellusta on käytetty ja onko sovelluksen kautta ohjautunut asiakkaita verkkokauppaan. Nämä yrityskohtaiset tiedot ovat myös jälleenmyyjän saatavilla ja pääset tarkastelemaan anlytiikkaa kirjautumalla omalle tilillesi annetuilla tunnuksilla.

 

Minne lähetämme tietosi

Mahdollisia kommenttointiyrityksiä saatetaan tarkistaa automatisoidun roskapostiestopalvelun kautta.

 

Kenen kanssa jaamme tietojasi

Kuinka kauan säilytämme tietosi

Jos jätät kommentin, kommentti ja sen metatiedot säilytetään loputtomiin. Näin voimme tunnistaa ja hyväksyä kaikki seurantakommentit automaattisesti sen sijaan, että pidämme niitä kohtuullisessa jonoesityksessä.

Käyttäjille, jotka rekisteröivät verkkosivustollamme, tallennamme myös käyttäjäprofiiliin antamat henkilökohtaiset tiedot. Kaikki käyttäjät voivat nähdä, muokata tai poistaa henkilökohtaisia ​​tietoja milloin tahansa (paitsi että he eivät voi muuttaa käyttäjänimeä). Verkkosivuston ylläpitäjät voivat myös nähdä ja muokata näitä tietoja. Verkkokaupan asiakkaan tiedoista tallennamme yhteystiedot (nimi, osoite, sähköposti, puhelin) mahdollisten palautusten/toimitusongelmien yms. vuoksi ja säilytämme näitä tietoja yhden vuoden. Keskeytyneiden tilauksien tietoja säilytämme  yhden kuukauden.

 

Mitä oikeuksia sinulla on tietosi

Jos sinulla on tili tällä sivustolla tai olet jättänyt kommentteja, voit pyytää vastaanottamasi viedyn tiedoston henkilötietojesi perusteella, mukaan lukien kaikki tiedot, jotka olet antanut meille. Voit myös pyytää, että poistamme henkilötietosi järjestelmästämme. Tämä ei sisällä tietoja, joita meidän on pidettävä kirjanpidollisissa, hallinnollisissa, oikeudellisissa tai turvallisuussyistä.

 

Lisätiedot

Kuinka suojelemme henkilötietojasi

Pidämme sivustomme ajantasalla tietoturva-asioissa.

Miten toimimme tietomurron tapahtuessa

Sivustomme suljetaan tilapäisesti ja selvitämme sivuston palvelintilan tarjoajan kanssa välittömästi tietoturvaongelman. Lisäksi tiedotamme mahdollisesta tietoturvavahingosta asianosaisille.

Toimialaan liittyvä lainsäädäntö

Lisätietoa tietosuoja-asetuksista Tietosuojavaltuutetulta.