Jos haluat parhaat mahdolliset tulokset ihonhoidostasi, suosittelemme Medik8 ammattilaisten suorittamia hoitolakäsittelyjä. Jos sinusta joskus tuntuu, että ihonhoitorutiinisi ei enää tuota tuloksia, voi kuorinta olla sinulle oiva vaihtoehto. Kuten aina, olemme omistautuneet antamaan sinulle näkyviä tuloksia. Kuorintamme häivyttää arpia, auringon aiheuttamia ikääntymisen merkkejä sekä hyperpigmentaatioita; tai antaa ihollesi terveen hehkun ennen isoa tapahtumaa tai tilaisuutta. Lue täältä lisää tarjoamistamme kemiallisista kuorinnoista.
 
Kemiallisessa kuorinnassa tarkoin valikoidut entsyymit ja/tai kemialliset kuorinta-aineet rikkovat ihon ylimmät kerrokset paljastaakseen niiden alta uutta, tuoretta ja nuorekasta ihoa.

Toimenpiteen aikana ihon luonnollinen suoja on osittain ja väliaikaisesti vahingoittunut. Tämä mahdollistaa uusien ihosolujen pääsyn pintaan, jossa ne muodostavat uuden ja entistä voimakkaamman suojan.  Tämä tarkoittaa myös sitä, että ihosta täytyy huolehtia tietyllä tavalla tämän parantumisprosessin aikana.

Tässä vinkkimme joilla saat kuorinnastasi parhaat mahdolliset tulokset:

Valitse kuorinnan taso

Kun varaat ajan kokeneelta Medik8-ammattilaiselta, sovitaan kanssasi konsultaatioaika 2 viikkoa ennen varsinaista kuorintaa. Silloin arvioidaan ihotyyppisi sekä tarpeesi, jotta kosmetologisi voi ammattitaidolla räätälöidä juuri sinulle ja ihollesi sopivan hoidon. Yliherkälle iholle suosittelemme erittäin hellävaraista Superfacial™ -kuorintaa. Se sisältää papaija-entsyymiä. Ensimmäiseksi kuorinnaksi suosittelemme  kokeilemaan lightPeel™-kuorintaa. Se sopii kaikille sekä myös erittäin herkkäihoisille. Sitten voidaan kuorintoja jatkaa edistyneempiin sekä vahvempiin kuorintoihin, kuten itsepäisiä juonteita ja ryppyjä tasoittavaan agePeel™-kuorintaan, tai epäpuhtauksista kärsivää ihoa tasapainottavaan betaPeel™-kuorintaan.

Valmistele ihosi kuorintaa varten

Suosittelemme käyttämään esivalmistelevia tuotteita ennen hoitoa, jotta saisit kuorinnastasi kaiken irti. C- ja A-vitamiini pystyvät todistetusti tehostamaan ihosolujen uusiutumista, joka vähentää kuorintojen jälkeistä toipumisaikaa. Käytä CE-Tetra®-seerumiamme (tai jotain muuta monista C-vitamiini tuotteistamme) joka aamu 2 viikkoa ennen kuorintaa. Lisää ihollesi iltaisin myös A-vitamiinia Crystal Retinal 6™-muodossa, tai valitse jokin muu A-vitamiiniseerumeistamme saadaksesi parhaat mahdolliset tulokset.

Mitä odottaa kuorinnalta?

Kuorinnat voivat aiheuttaa lievää epämukavuutta sekä hetkellistä punoitusta. Se riippuu valitsemasi kuorinnan vahvuudesta. Ennen kaikkea rentoudu hoidon aikana. Kuorintahoito antaa sinulle hetken nauttia itsesi hemmottelusta, joten nauti rauhoittavasta ja rentouttavasta tunteesta.

Kaikkien kuorintahoitojemme jälkeen käytämme Ultimate Recovery™ Bio-Cellulose Mask -kasvonaamiota, joka välittömästi viilentää, vahvistaa ja rauhoittaa ihoa.

Huolehdi jälkihoidosta

Viikko kuorinnan jälkeen ihosi on kuin vastasyntyneellä, ja sitä tulee hoitaa samalla varovaisuudella ja huolella. Kun ihon oma luontainen suoja on vahingoittunut, voivat ympäristötekijät aiheuttaa helpommin vahinkoa. Suojaa siis ihoasi auringolta käyttämällä laajaspektristä SPF 30 aurinkosuojaa, kuten Physical Sunscreen, sekä käytä hellävaraista puhdistusainetta kuten Calmwise™ Soothing Cleanser. A-vitamiiniseerumi auttaa nopeuttamaan palautumisprosessia. Tuotteiden, kuten Retinal 6- ja  Retinol 6TR-seerumeiden käyttö tulisi aloittaa 24-72 tuntia kuorinnan jälkeen; aikaisempi aloitus saattaa aiheuttaa ihoärsytystä. Suosittelemme myös sekä rauhoittavan Calmwise™ seerumin että syväkosteuttavan Ultimate Recovery™ -kosteusvoiteen käyttöä ihon oman suojan palauttamiseksi. Vältä AHA- ja BHA-happojen käyttöä viikko kuorintasi jälkeen. Nämä vinkit sopivat myös muiden esteettisten toimenpiteiden, kuten laseroinnin tai täyteaineiden ottamisen jälkihoitoon.

Kosteuta, kosteuta, kosteuta

Ihon kosteuttaminen on avainasemassa paranemisprosessissa. Lisää Hydr8™ B5-seerumi ihonhoitorutiiniisi, ja levitä se kosteusvoiteesi alle lisätäksesi veden määrää ihossasi. Viimeistele ihosi kosteutus hoitavalla Ultimate Recovery-voiteella, joka muodostaa iholle suojaavan kalvon; korjaten ihon luonnollista suojaa. Lisäksi käytä vielä Ultimate Recovery Bio-Cellulose Mask-kangasnaamiota (nyt saatavilla myös kotiin vietäväksi) kosteuttaaksesi ja rauhoittaaksesi herkkää ja vaurioitunutta ihoa.

Näiden neuvojen saattelemana, varaa valitsemasi kuorintahoito Medik8 ammattilaiselle, ja näe tulokset itse. Löydä lähin hoitolasi täältä.