Physical Sunscreen

49,00

Laajakirjoinen mekaaninen aurinkosuoja SPF 30

  • Kosteuttaa ja suojaa ihoa

  • 100% mekaaninen aurinkosuoja

  • Ei sisällä kemiallisia  aurinkosuoja-aineita

  • Vähentää auringon ikäännyttävää vaikutusta

  • Helposti levittyvä ja imeytyvä koostumus

Päivittäiseen ja ennaltaehkäisevään suojaukseen

KOKO: 90ml

Category:

Medik8: Award-winning Skincare Cosmeceuticals

Laajakirjoinen UVA ja UVB- aurinkosuoja, joka myös rauhoittaa ihoa. Suojaa ihoa UV-säteilyn aiheuttamilta vapailta radikaaleilta. Sisältää runsaasti luonnollisia antioksidantteja. Physical Sunscreen auttaa ihoa suojautumaan vapailta radikaaleilta ja vähentää auringon ikäännyttävää vaikutusta. Physical sunscreen aurinkosuojavoide on testattu riippumattoman tahon ihonhoitolaitoksessa ja sertifioitu maailman johtavassa aurinkosuoja-aineisiin erikoistuneessa laboratoriossa ISO-standardien mukaisesti.

directions-tube-largeKäyttö

Laita kosteusvoiteen jälkeen joka aamu, pieni määrä Physical Sunscreen aurinkosuojavoidetta kasvoille, kaulalle ja decolleteelle välttäen silmän- ja huultenympärysihoa. Lisää päivän aikana tarvittaessa maksimoimaan aurinkosuoja. Suositellaan erityisesti  kosmeettisten toimenpiteiden kuten laserin, ihon neulauksen tai kuorintahoidon jälkeen käytettäväksi.

key-medik8-ingredients

Vaikuttavat aineet

Sinkkioksidi/Titanium Dioxide – laajakirjoinen UVA ja UVB-suoja. Auttavat rauhoittamaan ihoa.

Thiotaine – luonnollinen antioksidantti ja aminohappo. Suojaa ihoa UV-säteiden haitallisilta vaikutuksilta, kierrättää C-vitamiinia ja varmistaa tehokkaan energiatuotannon.

Red Algae – organismi mikä elää matalissa vesissä ja altistuu näin voimakkaalle UV-säteilylle. Se on eniten auringon valoa itseensä imevä aine luonnossa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.