Advanced Night Restore Cream

69,00

Ikääntymisen ensimmäisille merkeille

  • Kosteuttaa ja ravitsee

  • Silottaa hienoja ryppyjä ja juonteita

  • Parantaa ihon elastisuutta

  • Nopeasti imeytyvä

  • Suunniteltu täydentämään C-Tetra Cream päivävoidetta

  • Ei-komedogeeninen ja parabeeniton

KOKO: 50 ml

Ihoa uudistava A-vitamiinivoide

Medik8: Award-winning Skincare Cosmeceuticals

Kosteuttava yövoide ikääntymisen ensimerkeille iholla. Medik8 on kehittänyt pitkän tutkimustyön tuloksena tehokkaan ja stabiiliin retinolia sisältävän yövoiteen.

Advanced Night Restore yövoide on täydellinen tuote ensimmäiseksi retinolituotteeksi sen 0,1% retinolipitoisuuden takia. Soveltuu erinomaisesti myös herkälle iholle. Voide on nopeasti imeytyvä, ja se edistää solujen uusiutumista. Koostumuksessa yhdistyy hyaluronihappo ja luonnollinen glyseriini, jotka kosteuttavat ja lisäävät ihon elastisuutta, tukein ihon luonnollisen suojakerroksen toimintaa.

Edistyksellinen kapseliteknologia takaa voiteen stabiiliuden, vapauttaen retinolin hitaasti ja tasaisesti ihoon ja tehden voiteesta sopivan herkimmällekin iholle. Auttaa parantamaan ihon sietokykyä A-vitamiinille. Retinolin on tieteellisesti todistettu taistelevan ihon ikääntymisen ensimmäisiä näkyviä merkkejä vastaan. Se silottaa hienoja ryppyjä ja juonteita sekä epätasaista ihonsävyä. Sopii kaikille ihotyypeille

Advanced Night Restore on ideaalinen henkilöille, jotka eivät ole tottuneet ammattimaisiin hoitotuotteisiin ja, jotka etsivät yhtä luottotuotetta useaan iho-ongelmaan. Suositellaan käytettäväksi Medik8 Hydr8 Night -yövoiteen kanssa, jos halutaan erittäin tehokasta kosteutusta iholle yöaikaan.

Ihon ikä:

20  30  40s  Skin Age  60+

directions-pump-50mlKäyttö:

Retinolin käyttö tulee aloittaa portaittain. Kahdesti viikossa ensimmäiset kaksi viikkoa. Joka toinen ilta seuraavat kaksi viikkoa. Sen jälkeen tuotetta voi käyttää joka ilta.
Puhdistuksen jälkeen, levitä tasaisesti kasvoille kaulalle ja decolteelle ylöspäin suuntautuvin, pyörivin, liikkein. Lisää halutessasi Medik8 Hydr8 Night -yövoidetta saadaksesi entistä kosteutetumman ihon.

key-medik8-ingredients

Vaikuttavat ainesosat:

Retinoli (A-vitamiini) – Stimuloi kollageenisynteesiä ja solujen uudistumista. Auttaa häivyttämään hienoja ryppyjä ja juonteita, parantaen ihon rakennetta.

E-Vitamiini  – tehokas antioksidantti, joka suojaa vapailta happiradikaaleilta. Tehokas anti-age ja kosteuttava aineosa.

Hyaluronihappo – sitoo kosteutta ihoon ja parantaa ihon rakennetta pitäen ihon kosteutettuna ja kimmoisena.

Glyseriini – tehokas ihoa kosteuttava aineosa, joka tukee ihon suojakerrosta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.