Medik8 MediSpa-kasvohoidot

Medik8 Medi Spa Treatments

Medik8-kasvohoidot ovat medikaalisia Spa-hoitoja, jotka perustuvat innovatiivisiin, kliinisesti tutkittuihin ja tehokkaisiin hoitoaineisiin. Hemmottelevat hoidot suunnitellaan ainutlaatuisiksi ihosi tarpeiden mukaan.

 • List item image
  Kuivan ihon syväkosteuttava kasvohoito

Level 1

Tämä ravitseva ja rentouttava kasvohoito palauttaa elinvoimaisuuden ja pehmeyden kuivalle iholle. Hellävarainen kuorinta edesauttaa Medik8 tehoaineiden imeytymisen syvälle ihon kerroksiin.

 • List item image
  Epäpuhtaan ihon tasapainottava kasvohoito

Level 2

Ihoa syväpuhdistava ja huokosia supistava hoito on suunniteltu erityisesti epäpuhtaan ja öljyisen ihon tarpeisiin. Tasapainottavat ja rauhoittavat tehotuotteet kirkastavat ihoa sekä tekevät siitä pehmeän.

 • List item image
  Ikääntyvän ihon nuorentava kasvohoito

Level 3

Rentouttava, ikääntymisen merkkejä häivyttävä kasvohoito kiinteyttää ja silottaa ihoa suojaavan ja uudistavan C-vitamiinin sekä aktivoivan ja korjaavan A-vitamiinin avulla.


 • List item image
  Punoittavan ihon rauhoittava kasvohoito

Level 1

Hellävarainen ihoa välittömästi rauhoittava hoito on suunniteltu erityisesti punoittavalle, lehahtelevalle, kuumottavalle ja herkistyneelle iholle.

 • List item image
  Ihoa kirkastava Radiance kasvohoito

Level 2

Täydellinen ja erittäin tehokkaasti kirkastava kasvohoito kasvoille, kaulalle ja decolteelle. Tasoittaa näkyvästi ihonväriä ja vähentää ennenaikaista vanhenemista. Kaikille ihotyypeille, suositellaan erityisesti hyperpigmentoituneelle iholle.