Medik8 vartalohoidot

Kaikki Medik8 spa-hoidot uudistavat ja hoitavat ihoa sekä samalla hemmottelevat kasvoja ja koko vartaloa. Innovatiivisiin ja kliinisesti tutkittuihin raaka-aineisiin perustuvat hoidot ovat yksinkertaisuudessaan tehokkaita.

 • List item image
  Body Polish vartalohoito

Level 1
Ihoa ravitseva Body Polish Ritual

Koe viinirypäleen, luomu appelsiiniöljyn ja bambukuidun uskomattoman ravitsevat vaikutukset, jotka luovat tunteen toiveikkuudesta ja tyytyväisyydestä kun koko olemuksesi on hoidettu silkin pehmeäksi.

  • List item image
   Body Polish Ritual – kiinteytystä kaipaavalle vartalolle

  Level 2
  Kiinteyttävä ja kohottava Body Ritual

  Nauti sileästä ja kiinteämmästä ihosta. Kehoasi hoidetaan eksoottisella yhdistelmällä applesiinia, ohdakkeen kukkaa ja viinirypäleöljyä, samalla hellävaraisesti pienikokoisilla bamburakeilla kuorien. Ihosi on hoidon jälkeen ravittu ja nuorentuneen tuntuinen. Yleelliset Firma Derma-, C- ja A-vitamiiniseerumit tekevät ihosta välittömästi kiinteämmän, samalla stimuloiden ihon syvempien kerrosten kollageenin ja elastiinin muodostumista.

   • List item image
    Body Polish Ritual – herkälle iholle

   Title

   Tämän elvyttävä vartalohoito on suunniteltu täyttämään kaikkein herkimmänkin ihon tarpeet. Hoidossa lihaksesi rentoutuvat ja vartalosi iho rauhoittuu sekä siliää klassisen ja ammattimaisen tehokkaan Red Alert seerumin ansioista. Tunnet kuinka ihosi on kosteuttu, nuorentunut ja täydellisen puhdistettu tämän uskomattoman ihoa hoitavan hemmoteluhoidon jälkeen.