MEDIK8 USKOO
  • Keskeisiin ja tutkittuihin anti-age aineosiin, kuten Retinoliin, C-Vitamiiniin, AHA- JA BHA- happoihin, ja aurinkosuojan käyttöön

  • Täsmätuotteisiin ongelmaihon hoidossa

  • Ammattimaisiin tehoihin

  • Tieteellisesti todistettuihin tuloksiin

  • Ihoystävällisiin aineosiin, jotka soveltuvat herkimmällekin iholle

  • Erinomaiseen hinta-laatusuhteeseen

  • Pieniin valmistuseriin, jotka takaavat korkean laadun”

  • Luontoystävällisiin valmistusprosesseihin ja pakkauksiin

100% ammattilaisille suunniteltu ihonhoitosarja lanseerattiin vuonna 2009. Nimen sarja sai ensimmäisen tuotteemme mukaan, joka oli suunniteltu ehkäisemään punoitusta ja sisälsi 0,8% K-vitamiinia.

Medik8:n tarjoaa edistyksellisiä ratkaisuja iho-ongelmiin, erinomaista laatua tuotteissamme sekä saavuttaa lupauksemme olla edelläkävijä ihonhoidossa.

KIRAALISESTI OIKEANLAISET MOLEKYYLIRAKENTEET

chirality-iconMIKSI KIRAALISUUS ON TÄRKEÄÄ?

Kun raaka-aineiden kiraalisuus on otettu huomioon, saadaan lisää tehoa tuotteisiin ja vähennetään ei- toivottua ihoärsytystä. Kiraalisuus on yleisimmin epäsymmetristen molekyylien ominaisuus, jossa molekyylit ovat toistensa peilikuvia, kuten oikea ja vasen käsi.

Lue lisää...

Esimerkiksi monet aminohapot omaavat tämän oikea- ja vasenkätisyysominaisuuden. Kuitenkin luonnossa esiintyvät aminohapot ovat aina vasenkätisiä. Oikeakätiset vastineet voidaan luoda synteettisesti.

Kiraalisuudella on kaksi tärkeää merkitystä: saman molekyylin D- ja L – kiraalisuuden seosta on turha lisätä kaksinkertaista määrää, kun oikean kiraalisuuden omaavaa molekyyliä tarvitaan huomattavasti pienempi määrä saman tehon aikaaan saamiseksi.

Lisäksi on tavanomaista, että saman molekyylin väärä isomeeri voi olla ennemminkin haitallinen kuin tehoton. Medik8 tuotteissa on oikea molekyylien kiraalisuus otettu aina huomioon, ja oikeaa isomeeriä on aina käytetty parhaan mahdollisen vaikutuksen saamiseksi.

Kun aine esiintyy kiraalisesti kahdessa muodossa, Medik8 valitsee aina sen oikean muodon.

VIHREÄ COSMECEUTICAL -BRÄNDI

KUINKA HYÖDYNNÄMME VIHREITÄ ARVOJA TUOTTEISSAMME

Olemme sitoutuneet minimoimaan ympäristövaikutuksia aina kuin voimme. Tämä on otettu huomioon kussakin kehitysvaiheessa tuotteissamme , tutkimustyöstä lopulliseen valmistukseen.

Lue lisää...

green-cosmeceuticalsUskomme Vihreän kosmetiikan arvoihin (turvallisten, ympäristöystävällisten, hyvälaatuisten raaka-aineiden käyttöä ja energiatehokkaan tuotannon suunnittelua), koska se on parempi ympäristöllemme, ja sitä kautta pystymme myös valmistamaan stabiilimpia tuotteita jotka sopii parhaiten iholle.

”Kylmäprosessointi” tarkoittaa, että valmistamme tuotteemme emulsion käyttämällä arvokkaampia, ympäristöystävällisiä emulgaattoreita, jotka eivät tuki ihohuokosia. Kun käytämme tätä valmistustapaa, hyödymme myös ekologisesti, sillä meidän ei tarvitse käyttää niin paljon vettä – joka vähentää hiilidioksidipäästöjä.

Tästä huolimatta, emme halua listautua vain ”vihreäksi” tuotevalmistajaksi, vaan päämääränämme on valmistaa ensiluokkaisen tehokkaita tuotteita. Joten käytämme myös kuumatuotantoa, jos se on tarvittavaa laadun varmistamiseksi. Medik8 tuotteet ovat pakattu ympäristöystävällisiin pakkauksiin, jotka voidaan kierrättää. Seuraavat logot löytyvät suurimmasta osasta tuotteidemme pakkauksia.

PIENSARJATUOTANTO

MIKSI MEDIK8-TUTKIJAT VAATIVAT TUOTTEIDEN VALMISTUSTA PIENERISSÄ

small-batch-productionMedik8 valmistaa tuotteensa pienerissä, jotta tuotteen teho, stabiliuus  ja tuoreus on taattu. Kuvassa näkyy Medik8n teknikko tuotantotyössä.

Näin varmistamme sen, että tuote on edelleen tuore ja tehokas kun se luovutetaan asiakkaalle. Useat aktiivisimmat molekyylit, joita käytetään cosmeceutical-tuotteissa, ovat valitettavasti hyvin epästabiileita.

Lue lisää...

Se tarkoittaa sitä, että tuotteen tehokkuus vähenee luonnollisesti ajan mittaan, ellei tuotteen valmistuksessa olla otettu huomioon stabiliuutta.

Tuoreiden ja tehokkaiden tuotteiden tarjoaminen markkinoille on yksi Medik8 tärkeimmistä tavoitteista.

UV JA IHOSI

medik8-uv-philosophyMIKSI AURINGONVALO ON SUURIN IHON IKÄÄNNYTTÄJÄ

Valovanheneminen on termi, jota käytetään UV-valon aiheuttamasta ennenaikaisesta ihon vanhenemisesta. Valovanhenemisen uskotaan olevan yleisin tekijä ihon ennenaikaiseen ikääntymiseen.

Yleisimmät iho-ongelmat, jotka johtuvat valovanhenemisesta ovat hyperpigmentaatio, ennenaikaiset rypyt ja juonteet, punoitus, epätasainen ja samea ihon pinta.

Lue lisää...

Mitkä ovat liialliseen UV-säteilyyn altistumisen haittavaikutukset?

1. IHON PALAMINEN

Ihon palaminen on termi, jota käytetään kun iho on liiallisen UV-säteilyyn altistumisen jälkeen punoittava ja kipeä.

Yksinkertaisesti ultraviolettisäteily aiheuttaa vauriota solutasolla. Keho vastaa vaurioon lisäämällä verenkiertoa ihon dermiksessä, korjatakseen tapahtuneen vaurion. Lisääntynyt veren virtaus aiheuttaa punoituksen – jos palanutta aluetta painetaan sormella, se muuttuu valkoiseksi.  Punoitus palaa kun kapilaarit täyttyvät uudelleen.

Erythema on aurinkosuojauksen täydellinen pettäminen, ja aiheuttaa vakavaa UV-vauriota ihossa.

2. IHON IKÄÄNTYMINEN

Iho on altis valovanhenemiselle ihonvärin perusteella. Vaaleampi, vähäpigmenttinen, ohut iho on luonnollisesti alttiimpi valovanhenemiselle ja sen aiheuttamille iho-ongelmille.

Mitä ovat vapaat happiradikaalit?

Vapaat radikaalit ovat suuren energian omaavia partikkeleita, jotka rikkovat kollageeni ja elastaani säikeitä. ja hajottavat ihon solujen suojamuurit. Vaurio johtaa ryppyjen ja juonteiden muodostumiseen.

Mikä synnyttää vapaita radikaaleja ihoon?

”Sisäiset” vapaat radikaalit ovat luonnollinen sivutuote, kun keho polttaa ruokaa energiaksi. Keholla on oma antioksidanttirikkaista ruuista saatava mekanismi, jolla se neutraloi vapaat radikaalit.

”Ulkoiset” tai ympäristöstämme tulevat vapaat happiradikaalit voivat olla erittäin vaarallisia ja ovat yksi yleisimmistä ihon ennenaikaisen ikääntymisen syistä. Vapaita radikaaleja syntyy auringon  vaikutuksesta sekä ilmansaasteista, savusta, kaasusta…

Mikä on antioksidantti?

Antioksidantit ovat vapaiden radikaalien arkivihollisia, aurinkosuojan ohella, antioksidantit ovat yksi tärkeimmistä osista ikääntyvän ihon hoidossa.

Julkaistujen tutkimusten mukaan, pinnalliset antioksidantit ehkäisevät ihon ikääntymistä. Ne imevät itseensä UV-säteilyn ja saasteiden aiheuttamat vapaat radikaalit, niin sisäisesti, kuin ulkoisestikin. Antioksidantit pysäyttävät vapaiden happiradikaalien aiheuttaman vaarallisen ketjureaktion, ennen kuin se ehtii tekemään pysyvää vauriota solutasolla.

C-vitamiini ja muut antioksidantit voivat tarjota laajakirjoisen suojan hapettumista vastaan, mikä johtuu yleensä  valovanhenemisesta.

*(Thiele, 2001; Thiele et al, 2001; Podda et al, 2001; Fitzpatrick and Rostan, 2002; Traikovich, 1999; Humbert et al, 2003)

TIME-RELEASE –TEKNOLOGIA

MITEN MEDIK8 EHKÄISEE TEHOKKAIDEN AINEOSIEN AIHEUTTAMAA IHOÄRSYTYSTÄ

Yhdessä teknologiapartnereiden kanssa, Medik8 on kehittänyt ainutlaatuisen kapseloinnin A-vitamiini (Retinoli) tuotteisiinsa.

Kapseloimalla reaktiivisia molekyylejä, kuten all-trans-retinolia, saavutetaan kaksitehoinen vaikutus; parempi stabilisuus ja tuoreus, sekä lisäksi kuljetin vapauttaa hitaammin retinolia iholle.

Lue lisää...

Medik8: n Time-Release kuljetin ennaltaehkäisee tehokkaiden aineosien aiheuttamaa ärsytystä iholle. Kuljettimen ansiosta Retinolia voidaan käyttää korkeinakin pitoisuuksina. Kuljetin vapauttaa, aineosat pikkuhiljaa iholle. Näin estetään tehoaineiden aiheuttama ärsytys, jota saattaa esiintyä Retinoli-tuotteiden kanssa.

LIPOSOMIT JA MIKRO-EMULSIOT

KUINKA MEDIK8 PARANTAA AKTIIVIAINEIDEN LÄPÄISYKYKYÄliposome-technology

Medik8 käyttää hienojakoisia, kevyitä öljyjä kuljettimina, sillä monesti öljyt kykenevät kuljettamaan aktiiviaineita paremmin ihoon kuin vesi.

Lue lisää...

Liposomit ovat tehokkaita kuljettamiaan vesipohjaisia aktiiviaineita. Niitä on verrattu mikroskooppiseen saippuakuplaan, jossa on aktiivisia ainesosia sisällä. Niiden ohut ja joustava pinta mahdollistaa kuljettimen uudelleenmuotoutumisen ovaalin muotoiseksi, sille ominaisen pallon sijaan. Tästä syystä liposomeja usein kutsutaan elastisiksi kuljettimiksi mikä on lääketieteellinen termi liposomille.