HENKILÖT MEDIK8:N TAKANA:

elliot-isaacs-medik8PERUSTAJA

Elliot Isaacs aloitti työskentelyn ihonhoitoalalla mielenkiintoiseen aikaan, juuri cosmeseuttisen- ja vihreiden kosmetiikkatuotteiden vallankumouksen aikaan.

Lue lisää...

Elliot valmistui Leedsin yliopistosta Lääketieteen laitokselta pääaineenaan fysiologia. Hänen kiinnostuksenaan on aina ollut tieteelliset aiheet kuten; fysiologia, farmakologia, biokemia ja mikrobiologia – varmaankin siksi, koska isänsä on farmaseutti ja tiede oli keskeisenä aiheena illallispöydässä jo pienestä pitäen.

Valmistumisen jälkeen Elliot matkusteli ympäri maailmaa 4 vuoden ajan. Hän palasi kotiin pitkäaikaisen tavoitteensa kanssa, joka oli kehittää tiede-pohjainen ihonhoitosarja, joka olisi myös ympäristöystävällinen.

Ympäristöystävällisiä ja luomu-kosmetiikkatuotteita oli yletön määrä, mutta ne eivät olleet tarpeeksi tehokkaita. Markkinoilla oli vain muutama tehokas cosmeseutical- tuote, jotka toimivat Elliotille inspiraationa, mutta hän näki että asiat voisi tehdä vieläkin paremmin. Hän halusi tuotteiden pakkauksien, koostumuksen, tuoksujen ja yleisten vihreiden arvojen olevan harmoniassa keskenään.

Medik8:n ideana oli tarjota tutkimustuloksiin perustuvia cosmeseutical- ihonhoitotuotteita, pitäen kuitenkin käyttömukavuuden mielessä.

Elliotilla on yli 12 vuoden kokemus ihonhoitotuotteiden kehittämisen parissa, ja hän on Society of Cosmetic Scientist – yhdistyksen jäsen.

Elliot työskentelee edelleen tuotekehityksen pääroolissa, ja hänet on useasti kutsuttu puhumaan esteettisen ihonhoitoalan messuilla ja tapahtumissa maailmanlaajuisesti. Hänen kiinnostuksensa ihonhoitoon on edelleenkin intohimoista, vaikka hän kuitenkin työskentelee nykyisin tiiminsä kanssa huipputason laboratoriossa – isänsä pienen laboratorion sijaan.

TUTKIMUS & KEHITYSTYÖ

Sitoutumisemme innovatioon ja tutkimistyöhön

medik8-researchAito innovaatio on harvinaista, mutta se liittyy luontaisesi Medik8 kehitys- ja tutkimustyöhön.

Haastamme itsemme valmistamaan ja kehittämään uuden innovaation avulla tuotteita moniin käyttötarkoituksiin.

Biokemisti-tiimimme on sitoutunut rikkomaan rajoja ja kehittämään uutta, sekä saavuttamaan ennennäkemättömiä hoitotuloksia.

Lue lisää...

Jokainen projektimme lähtee oletuksesta, että kaikki on mahdollista, emmekä ole koskaan jättäneet saavuttamatta tavoitettamme. Monet mittatilatut innovaatiot Medik8-tuotteista ovat usein ainutlaatuisissa aineosien yhdistelmissä ja patentoiduissa tekniikoissa, joissa olemme löytäneet materiaalin ominaisuudet jotka ovat olleet aiemmin tuntemattomia.

Taataksemme erinomaisia ja toistuvia tuloksia, jokaisella vaikuttavalla aineosalla Medik8-portfoliossa on laaja tutkimustyö ja testaus taustalla, ja käytämme vain tarkistettuja konsentraatioita. Emme valitse aineosa vain koska ne ovat muodissa,  vaan valitsemme aineosat, jotka ovat tutkitusti tehokkaita. Ihmisen iho ei ole muuttunut 100 000 vuoteen, joten emme valmista tuotteidemme koostumuksia trendien mukaan.

Mikä toimi 1970-luvulla – toimii nykyäänkin. Me käytämme samaa teknologiaa, jota on jo silloin käytetty, ja teemme siitä vielä elegantimman ja nykyaikaisen. Yhdessä muiden uusien aineosien kanssa saamme entistä kehittyneempiä ja stabiilimpia tuotteita, jotka aiheuttavat vähemmän ihoärsytystä. Lopputuloksena on huomattavasti parempi tuote.

Tuotteitamme pyritään kehittämään erilaisten kliinisten tutkimusten avulla. Käytämme alan standardien mukaisia mittauslaitteita mitataksemme todelliset hoitovastineet  ja saadaksemme tärkeät vastaukset paneelien testaajilta. Rekrytoimme vapaaehtoisia testaajia mainostamalla sanomalehdissä sekä lähialueiden apteekeissa.

Haluamme varmistaa, että tuotamme parhaimman koostumuksen muihin kilpaileviin tuotteisiin nähden. Yleensä tutkimukset saavatkin meitä tekemään muutoksia koostumuksiin. Emme pelkää kehitysideoita, vaan keskitymme tavoitteeseemme, joka on olla paras ihonhoito-tuotesarja jokaisessa kategoriassa.

Säilöntäaineet ovat tärkeitä ja välttämättömiä tuoteturvallisuuden kannalta. Yritämme kuitenkin käyttää säilöntäaineita niin vähän kun on mahdollista. Jokainen erä voidetta ja geeliä, jotka Medik8 valmistaa, on testattu mikrobiologisten saasteiden varalta (EU:n vaatimus). Jokaisen kosmetiikkavalmistajan tulee läpäistä edellä mainittu testi.

Useat yritykset teettävät testit omassa laboratoriossaan, mutta me näemme parhaaksi teettää testit valtuutetuissa itsenäisissä laboratorioissa. Ellemme saa ”vihreää valoa” niistä, erä hylätään ja tehdään uudelleen – poikkeuksetta! On harvinaista, että joudumme hylkäämään eriä, mutta silloin kun niin tapahtuu, on hyvä nähdä että laadunvalvonta järjestelmä todella toimii.

Pyrimme valmistamaan korkealaatuisia ja puhtaita cosmeceutical-tuotteita.

Seuraamme jatkuvasti uusia tutkimuksia ja alan kirjallisuutta, koska odotamme innokkaasti mahdollisuutta päästä kehittämään uusia, edistyksellisiä ja tutkitusti tehokkaita tuotteita.

TOIMINTA JA VALMISTUS

manufacturing-medik8Sitoutumisemme laatuun

Sitoutumisemme innovaatioihin tuotteiden kehityksessä jatkuu myös tuotteiden valmistamisessa. Tiimimme haasteena on toteuttaa teknisesti edistykselliset tuotteet, jotka biokemistimme ovat kehittäneet, ja varmistaa, että jokainen tuote on yhtä tehokas kuin alkuperäisessä koostumuksessaan.

Lue lisää...

Henkilökuntaamme on kannustettu yhteistyöhön ja parantamaan jatkuvasti valmistustekniikoita ja valmistusprosesseja. Suhtaudumme myönteisesti ehdotuksiin ja ideoihin kaikilla osa-alueilla yrityksessämme. Meillä on kiinnitetty huomiota yksityiskohtiin, jotka takaavat, että innovaatiomme ulottuu koko prosessin läpi.

Hyödynnämme alan parhaita käytäntöjä, kuten medikaalisia ja farmaseuttisia valmistusmenetelmiä. Tuloksena saavutetaan laadukkaat, sitoutuneiden työntekijöiden valmistamat, laboratoriolaatuiset ja stabiilit tuotteet.

MYYNTI & MARKKINOINTI

Sitoumuksemme koulutukseen

medik8-educationMedik8:n myynti-ja markkinointi-tiimillämme on yhteensä yli 40 vuoden kokemus cosmeceutical-maailmasta.

Olemme nähneet trendejä, jotka tulevat ja menevät sekä oppineet, että mikään ei korvaa perusteellista tutkimusta, yksityiskohtien huomioimista ja laadukasta valmistusprosessia.

Yhdistämällä nämä kolme tekijää, Medik8 voi tarjota tuotteita, jotka ylittävät odotukset.

Lue lisää...

On trendikästä puhua ”tieteestä” ihonhoidon yhteydessä, mutta uskomme että ihmisien sokaiseminen pitkillä sanoilla ei ole oikea lähestymistapa.

Koulutuksissamme tarjoamme jälleenmyyjillemme riittävästi tietoa siitä mitä iho tarvitsee helpottaaksemme heidän työskentelyään.

Toivomme, että perusteellinen koulutus inspiroi arvostamaan tuhansia yksityiskohtia, jotka tekevät tuotteistamme ainutlaatuisia ja auttavat valitsemaan Medik8in.