Pieni ostoskori

Perustaja


Perustajamme Elliot Isaacs opiskeli farmakologian ja biokemian lisäksi fysiologiaa Leedsin yliopistossa. Kehitettyään punoitusta vähentävän tuotteen sisarelleen, Elliot sai inspiraationsa luoda maailmankuulun kosmeseuttisen Medik8-brändin. Kaikki alkoi hänen isänsä apteekin perällä olevasta pienestä laboratoriosta.

Medik8 syntyi intohimosta parantaa ihon terveyttä sekä saada todellisia tuloksia. Elliot saapui ihonhoidon maailmaan samaan aikaan kun luonnolliset ihonhoitobrändit alkoivat haastaa tavanomaisia tuotteita markkinoilla. Hän sopi tähän aikaan täydellisesti: hän oli maailmaa kiertänyt tiedemies, joka jakoi luonnollisuus trendin kanssa samat ajatukset reilusta kaupasta, kestävästä kehityksestä sekä luonnollisista raaka-aineista.
Elliotin idea oli kuitenkin vielä tähän aikaan ainutlaatuinen, sillä Elliot halusi yhdistää nämä eettiset ideat hänen kokemukseensa biokemiasta, luodakseen tuloksellisia tuotteita, joilla on tieteellistä näyttöä. Hänen päämääränsä oli tehdä anti-age ihonhoidosta yksinkertaista ja ymmärrettävää ‘C-vitamiinia ja aurinkosuojaa päivällä, A-vitamiinia illalla’- filosofiallaan. Hän uskoo, että ei ole syytä joutua valitsemaan tulosten ja kokemuksen väliltä.
Kosmetiikan tiedejärjestön ’Society of Cosmetic Scientists’ pitkäaikaisena jäsenenä Elliot on nimetty useaan patenttiin hänen työpanoksensa ansiosta retinoidien, kasvutekijöiden, kirkastavien ainesosien sekä uusien antioksidanttien parissa. Hänellä on yli 15 vuoden kokemus ammattilaatuisten ihonhoitotuotteiden kehittämisestä. Tänäkin päivänä hän on yhä vahvasti mukana tuotekehityksessä, varsinkin CSA-metodin puolella. Hänen vahvat arvonsa näkyvät edelleen kaikessa Medik8 työssä ja toiminnassa, joka on johtanut maailmankuulun ja normeja haastavan ihonhoitobrändin suosioon.